Workshop
3de graad secundair

Escape game Food Factory

Iedereen wint bij dit spel, maar welk team stopt het snelst de klok?

Roeselare (Joblabo)

Spectaculaire STEM-escape game op maat van leerlingen 3de graad secundair, ook voor non-food studierichtingen! Iedereen wint bij dit spel, maar welk team stopt het snelst de klok?

Met de escape game Food Factory beleeft jouw klas een échte leerervaring. Deze spectaculaire STEM-escape game is op maat van leerlingen 3de graad secundair. Ze bouwen hun teamgeest uit terwijl ze heel wat leerdoelen aftoetsen en zicht krijgen op beroeps- en studiekeuzes. Overwinnen ze met de talenten van hun team alle speluitdagingen?

EDUCATIEF MAATWERK

Vanuit de input van leerkrachten, de pedagogische begeleidingsdienst, projectpartners en de voedingssector zelf ontwikkelde een professionele spelbouwer voor ons de escape game Food Factory. Daarbij werd steeds de doelgroep voor ogen gehouden. De reacties van jongeren en leerkrachten zijn telkens opnieuw bijzonder enthousiast!

Logointerregfwv couleur

De escape game Food Factory kwam tot stand binnen het project Grenzeloos Competent en dit dankzij financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de Provincie West-Vlaanderen.

Meer weten

Praktisch

Duurtijd

120min.

Doelgroep

3de graad secundair

Aantal

Max. 20 lln

Kostprijs

€95 / Spelsessie (= minder dan €5/leerling, excl. verplaatsing)

Periode

Op afspraak

Boek jouw spelervaring

Nieuwsbrief

Krijg als eerste updates over ons aanbod en onze events.