Nieuwsbrief

📣 Als eerste op de hoogte zijn van unieke events, acties, wedstrijden of vernieuwingen in ons aanbod voor scholen? Schrijf je dan nu in op de GROW Talent nieuwsbrief! Slechts 3 tot 4 mails per jaar die steeds de moeite zijn!

Ons aanbod richt zich naar 3de graad lager en 3de graad secundair onderwijs (doorstroom en dubbele finaliteit). We brengen jouw klas dichter bij industrie op innovatieve en interactieve manier en dit voor uiteenlopende thema's zoals voeding, kunststof, textiel, circulaire economie, transport en logistiek, ...

Algemeen op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook of Instagram.

(School)adres
Doelgroep waarin je lesgeeft? *
Privacy
Door deel te nemen aan deze activiteit verklaar ik mij akkoord dat er beeldmateriaal van mij kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door GROW Talent en haar partners. Je kan op elk moment contact opnemen met growtalent@pomwvl.be om beeldmateriaal te laten verwijderen.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.