Event 10/05

Hey Klasbak, deze dag is voor jou!

Roeselare (Joblabo)
Banner Klasbakkendag
Ben jij een echte klasbak? Dan is het educatief aanbod van de provincie iets voor jou.

Test op Klasbakkendag een waaier aan workshops, zoals ons online spel ‘Circonopoly’, onze interactieve opstelling ‘Talking Textiles’ en onze escape game. Kers op de taart is de lezing van motivatiepsycholoog Maarten Vansteenkiste.

Maarten Vansteenkiste

Maarten wie?

Maarten Vansteenkiste is hoogleraar in de ontwikkelings- en motivatiepsychologie aan de Universiteit Gent. Wereldwijd erkend als expert in zijn vak, maar op 10 mei gewoon bij ons. In een boeiende lezing reikt hij jou het motiverend leraarkompas aan. Een leidraad waarmee je de intrinsieke motivatie van elke leerling aanscherpt.

(Halve/Dag) programma

Je kiest zelf of je de hele of een halve dag aansluit. Onafhankelijk van je keuze (VM/NM/hele dag) kan je er boeiende workshops combineren met de inspirerende standenmarkt. Onze topkeynote Maarten Vansteenkiste ontvangen we net na de middag, zodat je deze kan meepikken als afsluit, tussendoortje of start van je deelname.

  • Voormiddag en/of namiddag: een waaier aan boeiende workshops vanuit het provinciaal educatief aanbod. Je kiest zelf vooraf welke en hoeveel workshops je combineert.
  • Middag: gratis lunch met een verrassingsattentie voor elke deelnemer en ruimte voor een bezoek aan de inspirerende standenmarkt met lesmaterialen, workshops en uitstappen voor jouw klas.
  • Net na de middag: keynote Maarten Vansteenkiste verruimt je blik op motiveren.

GROW Talent op de Klasbakkendag

Met het Huis van de Voeding in Roeselare als plaats van afspraak spelen we met GROW Talent een thuismatch. Het Joblabo Voeding, één van onze vaste uitvalsbasissen, is op deze site gevestigd. In jouw workshopkeuze kan je dan ook voor heel wat GROW Talent kiezen (en meer):

  • Escape game Food Factory: Baan je weg door onze spectaculaire STEM escape game en krijg voeling met de talenten van je team. Maak kennis met de game als klasuitstap of als teambuilding voor je korps.
  • Circonopoly: Breng circulaire economie op een laagdrempelige wijze binnen in je klaspraktijk via een spelsessie Circonopoly. We leiden je op tot game master en bieden je tips & tricks om jongeren warm te maken voor een meer circulaire wereld.
  • Talking Textiles: Maak kennis met de ambassadeurs van 'Talking Textiles' en duik mee in onze stalenbank. Een mobiele opstelling met workshop die je (letterlijk) meer voeling geeft met textiel. Iets voor jouw volgende projectweek?!

Het volledige workshopprogramma, inclusief aanbod van partners, lees je op het inschrijfformulier. Eens piepen doe je hier.

Wil je er bij zijn voor dit erg inspirerend en niet te missen programma?!

Klasbakken 1