GROW Talent-team

POM Grow Talent D
Met GROW Talent bieden we jongeren een actieve inkijk in de West-Vlaamse speerpuntsectoren. Van Transport & Logistiek, tot Voedingsindustrie, tot Kunststof- en Textielsector en meer in de pijplijn. Deze breedheid aan thema's verlangt de nodige expertise. Daarom zijn we met een groot team, maar tegelijk ook erg weinig. Elk teamlid draagt een stukje bij aan het GROW Talent verhaal vanuit zijn eigen organisatie, en vanuit zijn eigen specifieke vakkennis. Een mix van al dat talent, maakt dat we zo'n gevarieerd aanbod kunnen realiseren!

GROW Talent, een verhaal van samenwerking

Voor de realisatie van het aanbod leunt GROW Talent op de nauwe samenwerking met de verschillende sectorfondsen: Alimento (Voeding), Cobot (Textiel), PlastIQ (Kunststoffen). Zij zijn als opleidingsverstrekker voor hun sector als de beste onderlegd in wat leeft en beweegt in de sector, en zorgen ervoor dat wat we brengen matcht met de realiteit. Om de educatieve vertaalslag te maken en innovatieve workshops te ontwikkelen werken we samen met externe partners. Naar gelang de opdracht zoeken we de meest geschikte partij. Belangrijk daarbij is dat er steeds betrokkenheid is van educatieve of pedagogisch onderlegde partner, bijv. Howest of VIVES. Zo bewaken we afstemming op leerdoelen en eindtermen, wat een must is voor ons aanbod.

Last but not least zijn de educatieve vrijwilligers. Zij zijn het aanspreekpunt voor de groepen die langskomen en spelen dus een prominente rol in het motiveren van jongeren voor de toekomst. Gezien we in volle groei zijn, zijn we op zoek naar extra vrijwilligers. De vacatures lees je hier.

Onze droom? Jongeren laten groeien. Hun talenten op een speelse en toegankelijke manier ontwikkelen. Hen doen inzien hoe opwindend een job in de West-Vlaamse industrie is, hoe zij daar later het verschil kunnen maken en hoeveel er te beleven valt. Dit team maakt die droom werkelijkheid.

Medewerkers

Pom High 46 1

Delphine Vandecaveye

Operations manager GROW Talent

growtalent@pomwvl.be
IMG 20220513 162635

Ward V.

Allround support en administratie

Educatieve vrijwilligers

Andrea

Andrea D.

Vrijwilliger Joblabo Voeding

Bart

Bart D.

Vrijwilliger Joblabo Voeding

Bernard

Bernard D.

Vrijwilliger Joblabo Voeding

Claudine

Claudine S.

Vrijwilliger Joblabo Voeding

Dirk

Dirk M.

Vrijwilliger Joblabo Voeding

Liesbeth

Liesbeth L.

Vrijwilliger Joblabo Voeding

Marc

Marc C.

Vrijwilliger Joblabo Voeding

Pom High 46 1
De steunpilaar van onze werking, dat zijn onze vrijwilligers!

Delphine V., Operations manager GROW Talent

Vrijwilliger worden?

Help jongeren groeien: begeleid onze workshops, games en belevingsdagen.