Nieuws

Nomineer je collega voor een gratis zomerpicknick 🎁

Geplaatst op di 04 jun. 2024
Schenk jouw tofste collega een 100% West-Vlaams hoevepicknick (op onze kosten) en wie weet trekken jullie er samen op uit?!

Met de zomer in het vizier delen jonge kinderen straks weer talrijk creatieve attenties uit aan hun liefste juf of meester. Iets wat de puberende leerlingen op jouw school mogelijks ontgroeid zijn? Geef jouw bijzondere collega's toch de dankjewel die ze verdienen.

Minimale inspanning, maximale kans

De titel vat de actie samen:

  • Jouw inspanning: surf naar onze Facebook- of Instagrampagina, tag je collega in een reactie onder onze zomerpost en klaar.
  • Je genomineerde collega*: wordt uitgenodigd tot inschrijven op onze nieuwsbrief en maakt daarmee maar liefst 20% kans op winst!
Inagro hoevepicknick 2022 38

Hoevepicknick t.w.v. €50

Niks gezelliger dan tijdens die heerlijk lange zomer te picknicken op de boerderij, in de natuur ... als gezinsuitstap, date, onder vrienden of misschien wel onder collega's.
De hoeve-en streekproducenten van 100% West-Vlaams stellen voor jou een picknick samen met het lekkerste van de streek. Proef en geniet!

Wie wint?

  • Je bent genomineerd door een collega (leerkracht, directie, ondersteuner, ondersteunend personeel van je school).
  • Je bent actief als leerkracht in het secundair onderwijs in West-of Oost-Vlaanderen, en kan dus een lerarenkaartnummer en school van tewerkstelling voorleggen.
  • Vanaf het verschijnen van onze post tot en met 7 juli ontvangt elke vijfde inschrijver op onze nieuwsbrief, die aan alle voorwaarden uit deze opsomming voldoet, een geschenkbon*.
  • *De actie is gelimiteerd op 5 waardebonnen, elk t.w.v. €50, over de hele looptijd.
  • De winnaars worden per email op de hoogte gebracht (adres inschrijving nieuwsbrief) en dienen binnen de 5 werkdagen te reageren. Daarna vervalt hun recht op de prijs.
  • Eenzelfde winnaar mag zich onder éénzelfde account slechts éénmaal registreren voor de nieuwsbrief. Bij meervoudige inschrijving is enkel de eerste van tel en worden de andere geschrapt.

Gerelateerde posts

Nieuwsbrief

Krijg als eerste updates over ons aanbod en onze events.