Nieuws

Dit was 'Van veldwerk tot werkveld'

Geplaatst op do 21 nov. 2019
2019 veldwerk werkveld
Talenten ontdekken op de boerderij en in het Joblabo Voeding.

De campagne 'Van Veldwerk tot Werkveld' combineert twee educatieve provinciale initiatieven die naadloos op elkaar aansluiten. In de voormiddag gaan de leerlingen op boerderijbezoek, in de namiddag ontdekken ze op interactieve wijze de voedingsindustrie in het Joblabo Voeding in Roeselare.

Acht scholen tekenden in op het arrangement. Elk van hen beleefde een superfijne dag waarop ze de volledige keten van voedselproducenten tot voedselverwerkende industrie doorliepen. Tevens ontvingen ze een moestuinbak, met dank aan Aveve.

Een van de deelnemende klassen was De Veldschool uit Dentergem. We volgden hen doorheen wat een topdag bleek en vatten hun uitstap samen. Bekijk hieronder het filmpje en ontdek het arrangement.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.