Event 21/09

GROW Talent kick-off

Kortrijk (Circular Materials Center)
F GT kick off cocktails gespiegeld LR
De feestelijke lancering van ons educatief aanbod, dat moet je beleven!

Op woensdag 21 september ben je samen met je collega's welkom op de feestelijke lancering van GROW Talent. Je nipt er als eerste van ons educatief aanbod voor de 3de graad secundair. Van serious en escape games, over hands-on belevingsdagen tot weergaloze events… kies de favoriete cocktail voor jouw getalenteerde jongeren. Ons vast geheim ingrediënt? Levensechte praktijkervaring.

Proef GROW Talent

  • Escape game Food Factory
    Spectaculair en teambuildend STEM-escape game. Over voeding en techniek, voor alle studierichtingen. Iedereen wint bij dit spel, maar welk team stopt het snelst de klok?
  • Serious gaming
    Circonopoly & Fix Logistix, twee online games waarbij jongeren in de huid van een ondernemer kruipen. Je businessmodel circulair ombouwen of élk pakket op tijd geleverd krijgen? Al gamend leer je de basisprincipes.
  • Plastic fantastic
    Workshop productdesign met kunststof. Handige of hippe gadgets in kunststof, niets zo leuk, maar kunnen ze die ook technisch designen, extruderen, lassen, spuitgieten, thermovormen … ?
  • Talking Textiles
    Interactieve opstelling met workshop. Tien ambassadeurs geven je een inkijk in de dynamische textielsector. En die is allesbehalve stoffig. Behalve letterlijk dan. Een ontwerpchallenge daagt je leerlingen uit om de beroepsprofielen en stofstalen uit te pluizen.
  • Campus Circulair
    Belevingsdag rond circulariteit, kunststof en textiel. Je leerlingen beleven hun eerste campusdag nog voor ze hun diploma secundair op zak hebben.
CMC LR

Locatie

📍 Circular Materials Center
Etienne Sabbelaan 49, 8500 Kortrijk

Programma

12:15 - 13:30 | Lunch
13:30 - 16:30 | Beleef GROW Talent

Al aan het watertanden?

Naast proevertjes van ons educatief aanbod stil je jouw honger met een gratis lunch en
drankje aan de zomerbar
. Je bent samen met je collega’s van harte welkom.

Ik neem deel aan de GROW Talent kick-off

Schooladres
Jaar of graad waarin ik lesgeef: *
Ik geef voornamelijk les in richtingen type:
Ik kom *
Ik schrijf ook deze collega's in
Breng me als eerste op de hoogte van events, acties of nieuwigheden in ons aanbod voor scholen via de nieuwsbrief.
Privacy *
Door op 'Inschrijven' te klikken, ga ik akkoord dat mijn gegevens worden bewaard en gebruikt door GROW Talent en haar partners om mijn inschrijving op een goede manier te verwerken.
Door deel te nemen aan deze activiteit verklaar ik mij akkoord dat er beeldmateriaal van mij kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door GROW Talent en haar partners. Je kan op elk moment contact opnemen met growtalent@pomwvl.be om beeldmateriaal te laten verwijderen.

TIP: match met je schoolagenda

Je vindt bij ons ook unieke events, opleidingen en activiteiten met een vaste datum.