Teambuilding organisaties

Spectaculaire escape game tot 20 deelnemers tegelijk! Iedereen wint bij dit spel, maar welk team stopt het snelst de klok?
GT_kick-off_9

Met de escape game Food Factory beleven jouw medewerkers een uitdagende teambuilding. Overwinnen ze met hun talenten alle speluitdagingen?

Trigger jouw team om elkaar op een andere manier te leren kennen. Verdiept in het spel treed je uit jouw comfortzone. Gedreven door een tikkende klok stimuleer je jouw collega's om niet-alledaagse vraagstukken op te lossen. Bouw aan een positieve teamgeest en beleef een ervaring die nog lang over de tongen zal rollen.

Sponsorpakket Meer info
Logointerregfwv couleur

De escape game Food Factory kwam tot stand binnen het project Grenzeloos Competent en dit met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de Provincie West-Vlaanderen.

Meer weten

Bekijk hier de missievideo en voel de spanning stijgen.

Deze teambuilding bieden we gratis aan bij aankoop van een GROW Talent sponsorpakket.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.