Sponsorpakket organisaties

Bouw mee aan de toekomst! Maak jongeren nu al warm voor een job in de West-Vlaamse industrie: geef GROW Talent een duwtje in de rug. Bovendien krijg je heel wat return, zoals een onvergetelijke teambuilding.

Wat is GROW Talent?

Via serious games, hands-on workshops, boeiende belevingsdagen en unieke events tonen we jongeren hoe opwindend een job in de West-Vlaamse industrie is. De vacatures van morgen invullen is nl. ook onze prioriteit. Door ons aanbod te beleven zien, ervaren en voelen jongeren hoe zij later het verschil kunnen maken. Dat op 3 fysieke locaties, aangevuld met digitaal aanbod.

Waarom investeren in GROW Talent?

Dankzij jouw ondersteuning houden we het aanbod van GROW Talent up-to-date. Zo blijft het representatief voor het innovatieve karakter van onze West-Vlaamse bedrijven. Bovendien kunnen we met jouw hulp onze communicatiecampagnes verstevigen en dus nog beter scholen en jongeren bereiken.

Wat houdt het sponsorpakket in?

In ruil voor een eenmalige storting:

  • maak je via GROW Talent een jaar lang jongeren warm voor een toekomst in de West-Vlaamse industrie;
  • beleef je een onvergetelijke gratis teambuilding escape game 'Food Factory' voor max. 20 medewerkers;
  • gebruik je gratis de vergaderzaal Haver op de dag van de teambuilding;
  • beleef je extra spelsessies 'Food Factory' aan voordeeltarief.

Alle details vind je terug in de sponsorovereenkomst.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.